Betalingsregeling per kanaal

In dit artikel lees je hoe je een betalingsregeling per kanaal kan instellen.

Het aanmaken van een betalingsregeling vind je hier. Bij het kanaal kun je vervolgens de betalingsregeling instellen. Zo is het mogelijk om per kanaal een andere betalingsregeling in te stellen. Ga hiervoor naar kanalen en klik het gewenste kanaal aan om deze vervolgens te bewerken. Selecteer bij betalingsregelingen de gewenste die je wilt toepassen voor dat kanaal.

Bij het instellen van een betalingsregeling kun je kiezen of je een betalingsregeling wil instellen voor het kanaal of voor de gast. Wanneer je kiest voor kanaalfacturen, dient de betalingsregeling ingesteld staan op 'Betaal achteraf'. De meeste kanalen factureren na het vertrek van de gast het bedrag.