Vast commissiebedrag per nacht van een reservering

De eigenaar ontvangt van iedere reservering op het object de omzet uit verhuur na aftrek van een vastgesteld commissiebedrag per nacht van een reservering.


Je voert een standaard commissiebedrag per nacht in. Optioneel kan een maximaal commissiebedrag per reservering worden opgegeven. Daarnaast kun je er voor kiezen het commissiebedrag in bijvoorbeeld het hoogseizoen te verhogen. Mocht een reservering overlap hebben met de ingestelde afwijkende periode, dan zal het standaard commissiebedrag per nacht in combinatie met het afwijkende commissiebedrag worden berekend.


Voorbeeld

Je stelt het standaard commissiebedrag per nacht in voor €15,-.

Voor het maximaal commissiebedrag per reservering stel €150,- in.

Dit betekent dat er per nacht een commissiebedrag van €15,- voor de commissie wordt berekend. Echter, het kan zo zijn dat een reservering voor een langere periode is gemaakt, bijvoorbeeld voor 14 nachten. Dit zou inhouden dat er 14 nachten x €15,- per nacht = €210,- voor de commissie moet worden berekend. Het maximum commissiebedrag per reservering staat op €150,- ingesteld. Dit betekent dat er dan niet meer dan €150,- voor de commissie wordt berekend.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.