Preview Changes will not be visible to customers until published.

Actie concept correctiefactuur maken

Wanneer een afrekening al verstuurd is, is het niet mogelijk om direct een concept correctiefactuur te maken. Een correctiefactuur kan bijvoorbeeld gemaakt worden wanneer een reservering wordt aangepast nadat de afrekening is gemaakt. Wanneer er een correctie moet worden gedaan zal de eerder gemaakte afrekening eerst gekopieerd dienen te worden. Vervolgens is het mogelijk om voor de afrekening met de status Nieuw een concept correctiefactuur te maken.


Zet in het overzicht van de afrekeningen een vinkje voor de afrekening waarvoor je een concept correctiefactuur wilt maken. Je kan eventueel filteren op de status nieuw. Klik vervolgens op de knop concept correctiefactuur maken.


Nadat er voor Concept correctiefactuur maken gekozen is, zal de conceptfactuur klaargezet worden. Nadat deze factuur is verstuurd zal de huidige afrekening de status Verstuurd krijgen.


Wanneer er een nieuwe afrekening is gemaakt, zal hetgeen wat op de oude afrekening stond overgenomen worden op de nieuwe afrekening. De wijziging zal direct terugkomen op de nieuwe afrekening.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.