Per commissieafspraak zien wat het rendement is

Per commissieafspraak kun je zien wat het rendement is per eigenaar.

Ga hiervoor naar het tabblad rendement. Vervolgens kun je gebruik maken van de verschillende filters. Wanneer je filtert op "commissie type" krijg je het rendement te zien van de betreffende afspraak. Daarnaast is er de mogelijkheid om dit te exporteren naar een CSV-bestand.

De cijfers voor "huuromzet" en "uitbetaald" worden bepaald op basis van de uitcheck datum van de reservering.