Park toevoegen aan kanaal account

🇬🇧 English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de API-key aan de log in van het kanaal kunt koppelen.

Wanneer je als kanaal een login account hebt aangemaakt, dan kun je parken middels een door het park gecommuniceerde API-key koppelen aan je login.

1. Log in via het algemene inlog scherm en kies ervoor om in te loggen alsreisbureau;
2. Selecteer het tabblad Administraties;
3. Klik op Nieuw;

4. Vul de API-key in die je van het park hebt ontvangen;
5. Klik op Toevoegen.

Het park verschijnt in het overzicht en je kunt nu direct een reservering voor dit park aanmaken.