Park toevoegen aan Reisbureau

Wanneer je als Reisbureau (kanaal) een login account hebt, dan kun je parken middels een door het park gecommuniceerde API-key koppelen aan je login.

Hiervoor log je in Booking Experts in als Reisbureau. Heb je meerdere rollen binnen Booking Experts dan kan je via je profielknopje klikken op wijzig rol en de juiste rol kiezen.

Om een administratie toe te voegen aan het reisbureau klik je op +Koppel een administratie. Vul de API-Key in die je van de administratie hebt ontvangen en klik op Koppel administratie.

De nieuwe administratie verschijnt in het overzicht en je kunt nu direct een reservering voor dit park aanmaken.