Belvilla @Leisure

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel wordt uitgelegd welke gegevens nodig zijn om de koppeling met Belvilla tot stand te kunnen brengen.

1. Benodigde gegevens
2. Annuleringen
3. Omboeken

Belvilla is een pull koppeling. Dit houdt in dat Belvilla de beschikbaarheid en prijzen uit Booking Experts haalt. Zowel de huur als de bijkomende kosten worden uitgelezen. Belvilla haalt elke 24 uur de gegevens uit Booking Experts op. Bij de koppeling V1 kunnen de factuurweergave regels zoals een kostenpost die onder de huur valt niet verwerkt worden. Bij de nieuwe API is dit wel mogelijk.

Benodigde gegevens

Om te koppelen met Belvilla - @Leisure heeft Belvilla de volgende informatie nodig. Deze informatie dien je aan jouw accountmanager bij Belvilla door te geven:

1. API-key - Dit vind je onder een kanaal;

2. Park ID nummer - Het park ID nummer vind je in de URL;

Park ID

3. Type ID-nummer - Dit vindt je onder het tabblad Inrichting en in het rechtermenu voor types.

Annuleringen

Belvilla kan reserveringen niet annuleren in Booking Experts. Dit dien je als organisatie handmatig te verwerken.

Omboeken

Belvilla kan ook geen omboekingen verwerken in Booking Experts. Belvilla moet de wijziging doorgeven aan de organisatie, zodat dit door jullie handmatig aangepast kan worden. Ook kan Belvilla een nieuwe reservering inschieten.