Aankomst- en vertrekdagen bepalen

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Met de aankomst- en vertrek generator kun je, voor een zelf te selecteren periode, aangeven op welke dagen er in- en uitgecheckt mag worden. Je geeft hiermee aan op welke dagen de receptie geopend is. 

1. Klik rechts bovenin het scherm op het  tandwieltje;
2. Kies in het rechter submenu voor  aankomst en vertrek;
3. Kies de juiste tab (per accommodatiesoort) waarvoor je de dagen wilt bepalen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.

Verder nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op