Betaalproviders

Vanuit Booking Experts vindt de facturatie richting gasten en eventuele eigenaren plaats. Je kan een betaling innen middels een overschrijving, maar nog fijner is een geautomatiseerd proces via een betaalprovider. 

Om een reservering via de frontoffice af te kunnen ronden, zal de gast worden door gelinkt naar een betaalprovider. Momenteel hebben wij een koppeling met Mollie  en Pay.

Betaalprovider koppelen in Booking Experts

Als je een account bij Mollie of Pay hebt aangevraagd, dan kun je deze koppelen in Booking Experts. Per valuta kun je een betaalprovider koppelen. Zo kun je ervoor kiezen om bij betaalprovider A valuta $ in te stellen en bij betaalprovider B te kiezen voor valuta €. 

Om een koppeling te maken met een betaalprovider ga je via het tandwieltje naar het submenu betaalproviders. Klik op nieuw om een nieuwe koppeling te maken. Selecteer daarna de betaalprovider waarmee je een koppeling hebt gemaakt.

Pay

Kies je voor een koppeling met Pay? Lees dan alle informatie hier.

Mollie

Kies je voor een koppeling met Mollie? Lees dan alle informatie hier.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.