Betaalproviders

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Vanuit Booking Experts vindt de facturatie richting gasten en eventueel eigenaren plaats. Je kunt betalingen innen via overschrijving, maar nog fijner is een geautomatiseerd proces via een betaalprovider. 

Om een reservering via de frontoffice te kunnen afronden zal de bezoeker doorgelinkt worden naar een betaalprovider. Momenteel hebben wij een koppeling met Mollie en Buckaroo.

1. Betaalprovider koppelen in Booking Experts
2. Buckaroo
3. Mollie
4. Geen betaalprovider - Betalingen ontvangen middels overboeking


Betaalprovider koppelen in Booking Experts

Als je een account bij Mollie of Buckaroo hebt aangevraagd, je deze koppelen in Booking Experts. Per valuta kun je een betaalprovider koppelen. Zo kun je er dus voor kiezen om bij een $ betaling via provider A te laten verlopen en een € betalinvia provider B.

1. Ga via het tandwieltje naar het submenu Betaalproviders;
2. Klik op Nieuw om een nieuwe koppeling te maken;
3. Selecteer de betaalprovider waar je een account hebt aangemaakt.

betaalprovider

Buckaroo

Kies jij voor Buckaroo? Lees dan alle informatie hier


Mollie

Mollie kenmerkt zich door haar gemak, snelheid en veiligheid betreffende online betalingen. Binnen 15 minuten kun je een account opgezet hebben. 

Kies jij voor Mollie? Lees dan alle informatie hier.


Geen betaalprovider - Betalingen ontvangen middels overboeking

Wanneer je ervoor kiest niet te koppelen met een betaalprovider, kun je ervoor kiezen om de gasten de betalingen handmatig te laten overboeken. Deze betalingen moet je dan wel handmatig in Booking Experts bijwerken. Dit is dus niet gekoppeld. 

1. Ga via het tandwieltje naar het submenu Betaalproviders;
2. Klik op Nieuw om een nieuwe koppeling te maken;
3. Selecteer Handmatige overboeking.

Handmatige overboeking

Na het afronden van de reservering krijgt de bezoeker deze gegevens in het scherm te zien met het verzoek het factuurbedrag over te maken.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.