Booking Experts - Kaart

Als widget kun je kiezen om een kaart weer te geven met de locatie van je park of wanneer je meerdere parken hebt kun je er voor kiezen om de widget Kies park kaart weer te geven.

1. Kaart
2. Kies park kaart

Kaart

Let op: voordat je de kaart widget wilt gebruiken, heb je een Google Maps API key nodig.

1. Klik op het groene [+] tekentje op de plek waar je de kaart wilt weergeven;
2. Kies vervolgens voor Kaart (onderdeel Media);

3. Geef indien gewenst een titel en/of subtitel;
4. Indien gewenst kun je de hoogte van de kaart aanpassen;
5. Indien gewenst kun je het zoomniveau aanpassen;
6. Voer de locatie in die je wilt weergeven;
7. Klik op Opslaan.

Via Preview kun je de kaart op de frontoffice bekijken.

Kies park kaart

1. Klik op het groene [+] tekentje op de plek waar je de kaart wilt toevoegen;
2. Klik vervolgens de widget Kies Park Kaart (onderdeel BookingExperts).

3. Geef indien gewenst een titel en/of subtitel op;
4. Pas eventueel de hoogte van de kaart aan;
5. Geef aan of de standaard weergave een lijstweergave moet zijn of een kaartweergave;
6. Bepaal de zoomniveau van de kaart;
7. Geef aan of je parken die dicht bij elkaar liggen geclusterd weergegeven moeten worden.
8. Klik op Opslaan.

Via de Preview kun je de kaart op de frontoffice bekijken.