Algemene voorwaarden toevoegen of wijzigen

In dit artikel lees je hoe je de algemene voorwaarden kan toevoegen, wijzigen en kan verwijderen.

Algemene voorwaarden kunnen per concern ingevoerd worden. Hierdoor beheer je, bij een gebruik met meerdere licenties, de voorwaarden op één plek. Tevens kun je per verhuursegment algemene voorwaarden opnemen.

Algemene voorwaarden toevoegen

Via de Algemene voorwaarden is het mogelijk om de algemene voorwaarden toe te voegen. Klik op 'Nieuw' om nieuwe algemene voorwaarden toe te voegen. Vul de naam van de algemene voorwaarden in en de inhoud die je toe wilt voegen. Door te klikken op de vlaggetjes is het mogelijk om de algemene voorwaarden in een andere taal te maken.

De algemene voorwaarden worden als link op de frontoffice weergegeven.

Wanneer je de algemene voorwaarden wilt toevoegen, dien je toegang te hebben op organisatie niveau.

Algemene voorwaarden wijzigen

Wanneer je de algemene voorwaarden wilt bewerken, klik dan op de naam van de desbetreffende voorwaarden. Wijzig de gegevens en klik op 'Algemene voorwaarden bewerken'.

Mocht je de algemene voorwaarden willen verwijderen, klik dan op de naam van de algemene voorwaarden die je verwijderen wilt. Bovenaan klik je op 'Verwijder'.

Algemene voorwaarden kunnen alleen verwijderd worden wanneer deze niet aan types zijn gekoppeld.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.