Alle taken afronden

Het is mogelijk om taken per stuk af te ronden. Wij bieden ook de mogelijkheid om meerdere of alle taken in één keer af te ronden.

Meerdere of alle taken in één keer afronden

Ga naar de module taken en kies het tabblad waarvoor je meerdere taken in één keer wilt afronden.

Voer desgewenst de filters in. Daarna is het mogelijk om een vinkje voor de taken te zetten welke je wilt gaan afronden. Wil je alle taken afronden zet dan een vinkje in het bovenste vakje naast taak.

Per pagina worden 25 taken weergegeven. Selecteer je met het bovenste vakje alle taken dan worden eerst alleen de 25 getoonde taken geselecteerd. Je hebt de mogelijkheid om daarna op selecteer alles te klikken.

In zowel het tabblad te doen, te controleren en te factureren heb je deze mogelijkheid. Voor het tabblad te doen kan je in één keer alle taken toewijzen of afronden. Op het tabblad te controleren kan je in één keer alle taken controleren en op het tabblad te factureren kan je de geselecteerde taken in één keer factureren.