DAC7

Voor je jaarlijkse DAC7 rapportage is het mogelijk deze te exporteren uit Booking Experts.

Op dit moment is DAC7 enkel beschikbaar voor Duitse organisaties. Later dit jaar zal dit ook voor andere organisaties beschikbaar zijn.

Export DAC7

Om een export te maken ga je naar Financieel en vervolgens naar DAC7. Deze vind je terug onder de rapportages. In de DAC7 rapportage kan je het jaar selecteren waarvoor je een export wilt maken.

Vervolgens wordt een overzicht gemaakt per object. In dit overzicht vind je de naam van de eigenaar, de uitbetalingen, commissie, belastingen, aantal boekingen en het aantal verhuurde nachten per kwartaal terug.

Om een goede export te kunnen maken dien je per eigenaar een fiscaal identificatienummer en geboortedatum in te voeren. Wanneer deze gegevens missen in de eigenarenkaart krijg je hiervan melding zodat je deze gegevens kan invullen alvorens je een export maakt. Zijn alle gegevens ingevoerd? Klik dan op Exporteer.

Je komt dan in een scherm waarin je nog een aantal gegevens dient in te voeren en te controleren. Denk bijvoorbeeld aan je eigen Fiscaal identificatienummer, welke Nexus van toepassing en of het noodzakelijk is om de dpi prefix toe te voegen.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.