Faciliteiten planning

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit support artikel lees je hoe je je faciliteiten planning kan maken, van het aanmaken van faciliteiten tot het koppelen van automatische taken aan de faciliteit.

Je kunt ook een takenplanning maken voor je algemene faciliteiten, zoals het zwembad, de toiletgebouwen en de midgetgolfbaan. Om taken aan te maken voor deze algemene ruimtes, ;zul je deze algemene ruimtes eerst moeten aanmaken als faciliteit.

1. Nieuwe faciliteit aanmaken
2. Faciliteit bewerken
3. Faciliteit verwijderen
4. Faciliteiten importeren
5. Automatische taken koppelen aan faciliteiten

Nieuwe faciliteit aanmaken

Om de algemene ruimtes van je organisatie binnen Booking Experts te kunnen managen, maak je Faciliteiten aan. Om een faciliteit aan te maken dien je de volgende stappen te doorlopen:

1. Ga naar het tabblad Inrichting;
2. Kies in het rechter submenu voor Faciliteiten;
3. Klik op + Nieuw;
4. Geef de faciliteit een naam en eventueel een omschrijving;
5. Sla de faciliteit op.

Faciliteit bewerken

1. Ga naar het tabblad Inrichting;
2. Kies in het rechter submenu voor Faciliteiten;
3. Klik op de faciliteit die je wilt aanpassen;
4. Klik op bewerk en voer de wijzigingen in bij de naam en eventueel de omschrijving;
5. Update de faciliteit door deze te bewaren.

Faciliteit verwijderen

1. Ga naar het tabblad Inrichting;
2. Kies in het rechter submenu voor Faciliteiten;
3. Klik op de faciliteit die je wilt verwijderen, en klik vervolgens op verwijder.

Faciliteiten importeren

Het is mogelijk om een .CSV bestand met de faciliteiten te importeren.

1. Ga naar het tabblad Inrichting;
2. Kies in het rechter submenu voor Faciliteiten;
3. Klik op Import;
4. Download het voorbeeld bestand en open deze met Excel;
5. Voer de Naam van de faciliteit in;
6. Voer optioneel de beschrijving van de betreffende faciliteiten in;
7. Sla het bestand op als UTF-8 komma gescheiden bestand;
8. Importeer het bestand.

Automatische taken koppelen aan faciliteiten

Om bijvoorbeeld eens per 14 dagen de ramen te laten lappen dien je een automatische taak aan te maken voor objecten. Aan deze automatische taak koppel je vervolgens de gewenste accommodaties en/of faciliteiten.