Inloggen Booking Experts

In Booking Experts kan je op de volgende manieren inloggen:

• Met e-mailadres en wachtwoord
  • Met een Google account
  • Met een Microsof account

Gebruikers mogen maar één inlog methode tegelijk gebruiken. Als je 'Inloggen met Google' hebt gebruikt, zul je gedwongen worden deze te blijven gebruiken. Als je de andere inlog methode wilt gebruiken, dus met gebruikersnaam en wachtwoord of met een Microsoft account, kan je support@bookingexperts.nl mailen om dit te resetten.

Kun je niet inloggen?

Het kan zijn dat je niet kunt inloggen. Dit kan de volgende redenen hebben:

• Het e-mailadres is onjuist;
  • Het wachtwoord is onjuist;
  • De pagina is onjuist.

Controleer het e-mailadres, is het correct en kun je nog steeds niet inloggen? Stuur een verzoek voor een nieuw wachtwoord. We sturen je een e-mail. Vanaf daar kun je een nieuw wachtwoord aanmaken. Vaak lukt het wel om in te loggen na het aanmaken van een nieuw wachtwoord.

Wanneer je voor het eerst inlogt, klik dan het vinkje bij 'Blijf ingelogd' aan, om in de toekomst nog sneller in te kunnen loggen in Booking Experts.