Betaaltermijn verzonden factuur wijzigen

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Het betaaltermijn van een factuur kan tussentijds aangepast worden wanneer er bijvoorbeeld een andere afspraak met de gast is gemaakt.

1. Zoek de factuur waarvan je de betaaltermijn wenst aan te passen;
2. Klik op  Bekijk factuur;
3. Onderaan de factuur vind je de knop  Reset betaalregeling. Wanneer je hierop klikt kun je de huidige betaalregeling overschrijven;

4. Vul de nieuwe betaaltermijn(en) in;
5. Klik op  Opslaan.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.