In- en uitchecken via het dashboard

Het eerste deel van het overzicht bevat alle check-ins en check-outs, zodat je hier snel een overzicht van krijgt. Hier kun je dus direct zien welke gasten aankomen of vertrekken.

Inchecken

Aan de linkerkant zie je alle check-ins van die dag. Elke check-in bevat belangrijke informatie, zoals het reserveringsnummer of een label. Je kunt ook zien of er vooraf nog taken moeten worden uitgevoerd of wat de betaalstatus is. Als je op de betreffende reserveringen klikt, kun je meer gedetailleerde boekingsinformatie bekijken. Via het vergrootglas van de betreffende reservering krijg je een samenvatting van de boeking en kun je de gast ook direct inchecken.

Uitchecken

Aan de rechterkant zie je de gasten die aan het uitchecken zijn en hun betaalstatus. Net als bij de check-ins kun je hier ook meer gedetailleerde informatie vinden en de reservering uitchecken met behulp van het vergrootglas.

Als je een specifieke reservering op een bepaalde dag wilt bekijken, kun je dat doen met het aankomstdatum filter aan de rechterkant. Hier kun je ook zoeken naar gasten, reserveringen of objecten.

Exporteren

Als je de check-ins en check-outs in een specifieke periode of de reserveringen op specifieke objecten wilt exporteren, kun je dat direct op deze pagina doen. Klik na het zoeken op 'Exporteren' en selecteer de gewenste optie.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.