Urgente taak aanmaken

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit support artikel lees je hoe je een urgente taak kan aanmaken in Booking Experts.

Wanneer een taak met spoed moet worden opgepakt is het mogelijk om een urgente taak aan te maken. De uitvoerder kan vervolgens per SMS op de hoogte worden gebracht zodat deze taak direct opgepakt kan worden.

Let op! Hiervoor heb je een eigen Messagebird account nodig.

1. Nieuwe taak aanmaken
2. Bestaande taak wijzigen
3. Nieuwe taak als uitvoerder aanmaken
4. Nieuwe accommodatietaak als uitvoerder aanmaken
5. Urgente taak zichtbaar voor planner
6. Urgente taak zichtbaar voor uitvoerder

Nieuwe taak aanmaken

1. Ga naar het tabblad Taken;
2. Klik op Nieuwe taak;

3. Selecteer indien het een taak voor een accommodatie betreft de gewenste accommodatie;
4. Geef een omschrijving van de taak;
5. Kies de takenlijst waarbij deze hoort;
6. Vink Urgente taak aan;
7. Kies, indien gewenst, direct een uitvoerder, de uitvoerder krijgt hiervan een SMS bericht. (Indien er geen uitvoerder wordt gekozen komt de taak in de lijst met niet toegewezen taken).

Sms bericht uitvoerder

Bestaande taak wijzigen

1. Open de taak;
2. Klik op bewerk;

3. Vink Urgente taak aan;
4. Delegeer de taak naar een uitvoerder.

Nieuwe taak als uitvoerder aanmaken

Een uitvoerder heeft de mogelijkheid om een urgente taak aan te maken.

1. Klik op + Taak;

2. Kies de takenlijst waarbij deze hoort;
3. Wijs de taak toe aan een uitvoerder of planner;
4. Vink urgente taak aan.

Nieuwe accommodatietaak als uitvoerder aanmaken

1. Klik op + Accommodatietaak;

2. Zoek en selecteer de juiste accommodatie;

3. Wijs de urgente taak toe aan de correcte takenlijst en aan de uitvoerder of planner.

Urgente taak zichtbaar voor planner

Wanneer een urgente taak niet is toegewezen aan een uitvoerder komt deze in de lijst met niet toegewezen taken. De taak is herkenbaar aan het rode uitroepteken.

Urgente taak zichtbaar voor uitvoerder

Wanneer een urgente taak is toegewezen aan een uitvoerder krijgt de uitvoerder hier een SMS bericht van. De taak is vervolgens in de takenapp te herkennen uit het rode uitroepteken.