Scherm delen

🇬🇧 English translation

In dit support artikel lees je hoe je je scherm met ons kan delen, zodat wij van afstand mee kunnen kijken.

Het kan handig zijn om het scherm te delen. Wat bedoelen we daarmee? Wij kijken vanaf afstand mee met jouw scherm of jij kijkt mee op ons scherm. Er zijn verschillende tools beschikbaar om het scherm te delen. Wij gebruiken de volgende tools:

1. Google Hangouts
2. GoToMeeting
3. Team viewer

Google Hangouts

De meest eenvoudige manier van scherm delen. Wij sturen een e-mail naar je toe en vanuit daar kun je meekijken.

1. Open de e-mail en klik op de knop voor Deelnemen aan de vergadering;
2.
Log in bij Google;
3. Kies weer voor Aan vergadering deelnemen;
4. Je kijkt nu mee met ons scherm.

GoToMeeting

Via GoToMeeting kijk jij mee met ons scherm.

1. Ga je naar de volgende website: https://www.gotomeeting.com/nl-nl/meeting/join-meeting;
2. Wij laten je het Vergadering-ID weten. Deze vul je in en daarna kies je voor Naar meeting;

3. Je kunt kiezen voor de optie Join the web zodat je online mee kunt kijken en je geen programma hoeft te installeren;
4. Vervolgens kijk je mee op ons scherm.

Team viewer

Met dit programma kunnen wij meekijken met jouw scherm. Het programma dien je te downloaden en installeren.

1. Download Team viewer voor jouw besturingssysteem;

2. Volg de instructies op je scherm en TeamViewer zal automatisch opstarten;
3. Als je het onderstaande scherm ziet is TeamViewer succesvol geïnstalleerd;

voorbeeld 4. Je kunt ons laten weten dat de installatie gelukt is. Wij helpen dan met het opzetten van de schermdeling.