Bijlage tekst voor e-mails

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je bepaalde informatie dat betrekking heeft op een specifiek type in een e-mailsjabloon of auto e-mail kunt kunt toevoegen.

Per type kun je bepaalde informatie die betrekking heeft op dat specifieke type via een tag weer geven in e-mailsjabloon of auto e-mail. Denk hierbij aan een sleuteladres of specifieke aanreisinformatie.

1. Ga naar het type dat je wilt bewerken om de informatie toe te voegen;
2. Klik vervolgens op Bewerk;

3. Vul bij Bijlage tekst voor e-mail de informatie betreffende dit specifieke type;
4. Klik vervolgens op Opslaan om de wijzigingen op te slaan.

Vervolgens moeten het betreffende e-mailsjabloon of automail uitgebreid worden met de tag {{ category.attachment_text_html }}. Wanneer er een sjabloon of automail wordt verstuurd zal op basis van deze tag de informatie van het betreffende type toegevoegd worden aan de e-mail.