Een nieuwe reservering invoeren

Algemene reservering

Door te klikken op de gele knop in de header. Hiermee start je een algemene reservering waarbij je nog kunt zoeken naar een geschikte accommodatie/periode etc.

Indien je via deze weg een reservering inboekt selecteert het systeem vergelijkbare accommodaties op basis van gerealiseerde huuropbrengsten. Het systeem vergelijkt de huuropbrengsten van de afgelopen 6 en de komende 12 maanden. Eigenaren zijn zo verzekerd van vergelijkbare huuropbrengsten.

Vanuit een bepaalde accommodatie

1. Ga naar het tabblad Inrichting;
2. Kies in het rechter submenu Accommodaties;
3. Selecteer de accommodatie waar je een reservering voor wenst te plaatsen;
4. Kies voor Nieuwe reservering.

Vanuit het planbord

1. Ga naar het Planboard;
2. Klik op de aankomstdag en de gewenste accommodatie;

3. Klik op Maak reservering;

4. Maak de reservering verder compleet met de gegevens van de gast(en).

Tip: Klik met de muis op de aankomst dag en hou de muis ingedrukt om direct te slepen naar de gewenste verblijfduur. De reservering wordt dan direct voor de juiste data gemaakt. De reservering wordt standaard voor één nacht gemaakt als je alleen klikt op de gewenste dag/datum. Je kunt de verblijfsdata natuurlijk aanpassen in de reservering tijdens het invoeren van de gastgegevens.