Gastenlijst

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de persoonsgegevens van gasten kunt invullen.

Wanneer je gebruik maakt van de module: Gastenlijst, dan kun je van elke bezoeker de persoonsgegevens opslaan.

1. Zoek via het Algemene Zoekscherm de reservering waarvan je de gegevens wenst in te vullen;
2. Kies voor Bewerk;
3. Selecteer vervolgens Gastenlijst;

4. Vul de gevraagde gegevens van de gasten in;
5. Klik op Reservering bewaren;
6. Indien gewenst kun je de lijst exporteren door op Export te klikken;
7. Wanneer je een gast uit het overzicht wilt verwijderen kun je de optie aanvinken Verwijder gast uit gastlijst en de wijzigingen opslaan;
8. Klik op het reserveringsnummer om terug te keren naar de reservering.