Adreslabels gasten exporteren en printen

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Steeds meer gasten hebben een e-mailadres. Natuurlijk kan het voorkomen dat zij dit niet hebben, in dit geval wil je ervoor zorgen dat alle gegevens omtrent bijvoorbeeld de reservering (bevestiging en factuur) goed bij de gast aankomen op het opgegeven adres.

1. Adreslabels exporteren
2. Adreslabels printen met DYMO LabelWriter

Exporteren van contact informatie

Om de contact info van de reserveringen te kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een DYMO LabelWriter dien je een contact-info export te maken.

1. Ga naar het tabblad Reserveringen;
  2. Maak indien gewenst een selectie door middel van de filters;
  3. Klik op Contact-info export;
  4. Verwerk de export in het DYMO-Label programma.

Adreslabels printen met DYMO LabelWriter

Stap 1 - DYMO-Label driver downloaden

Wanneer je werkt met een DYMO LabelWriter dien je gebruik te maken van hun software.

De verschillende versies kun je hier downloaden.

Stap 2 - Labels maken in DYMO-Label

Om labels te kunnen printen met een DYMO LabelWriter:

1. Selecteer de juiste label maat;
  2. Voeg een adresveld in;
  3. Zorg ervoor dat het adresveld binnen het label past;
Dymo label aanmaken
  1. Kies het bestand dat je wilt verwerken bij bestand > gegevens importeren en afdrukken > nieuw;
  2. Klik op volgende;
  3. Zoek het betreffende bestand en klik op volgende;
  4. Geef aan dat de eerste rij als veldnamen gebruikt moeten worden;
  5. Maak het label naar wens op;
  6. Wanneer het label opgemaakt is klik je op volgende;
  7. Selecteer de gegevens die je wilt afdrukken;
  8. Klik op afdrukken.
Stappen DYMO