Vakantieperiodes selecteerbaar maken in frontoffice

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit support artikel lees je hoe je vakantieperiodes selecteerbaar kan maken in de frontoffice (op de website).

Het is mogelijk om bepaalde vakantieperiodes beschikbaar te stellen in de frontoffice. Hierdoor kan je gast, bijvoorbeeld, makkelijker zoeken naar beschikbaarheid in de periode "kerst".

1. Ga via het Tandwieltje naar organisatie instellingen (alleen zichtbaar voor medewerkers met beheerdersrechten);
2. Kies voor Overige organisatie instellingen;
3. Kies de vakantieperiodes die je wil tonen op de frontoffice (Let op! Het aan- en uitvinken van deze periodes heeft ook gevolgen voor het tonen van deze vakanties op het planbord);
4. Sla de wijzigingen op door te klikken op organisatie bewaren ;
5 . Verder hoef je niets te doen. Deze periodes worden automatisch met CMS gesynchroniseerd en weergegeven in de kalender.