Eigenaar label

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit support artikel lees je hoe je een eigenaar een label kan geven. Een eigenaar kan bepaalde voorkeuren hebben t.a.v. mogelijke gasten/reserveringen of betreffende betalingen.

Daarnaast wil je in sommige gevallen in kaart hebben of de eigenaar nog moet betalen of nog geld krijgt. Hiervoor kun je de label functie inzetten.

Eigenaren labelen

1. Ga naar de module Eigenaren of zoek via de zoekbalk naar de eigenaar;
2. Kies de juiste Eigenaar;

3. Ga naar gegevens en klik op Potlood icoontje bij labels;

4. Selecteer een Label door de naam in te voeren of te kiezen uit het dropdown menu. (Je kunt meerdere labels tegelijk toevoegen);
5. Klik op Opslaan om de label(s) definitief toe te voegen.