Reservering labelen

🇬🇧 English translation

Je kunt als gebruiker een reservering labelen, omdat er voor deze reservering bijvoorbeeld nog iets moet worden voorbereid voor aankomst. Door er een label aan te hangen wordt je hier aan herinnert. Ook in het overzicht van reserveringen verschijnt het desbetreffende label en kun je hier zelfs op filteren.

1. Ga naar de module  Reserveringen of zoek via de zoekbalk naar de reservering;
2. Kies de juiste  reservering;

3. Ga naar Algemene gegevens en klik naast labels op het  Potlood icoontje;

4. Selecteer een  Label door de naam in te voeren of te kiezen uit het dropdown menu. (Je kunt meerdere labels tegelijk toevoegen);
5. Klik op  Opslaan om de labels definitief toe te voegen.