Accommodatie kenmerkgroepen

🇬🇧 English translation

In dit artikel lees je waar accommodatie kenmerkgroepen voor dienen, hoe je het aanmaakt, bewerkt en verwijderd.

1. Accommodatiekenmerk groepen aanmaken
2. Accommodatiekenmerk groepen bewerken
3. Accommodatiekenmerk groepen verwijderen
4. Accommodatiekenmerk groepen volgorde bepalen

Kenmerken kun je gegroepeerd weergeven op de website. Zo kan de bezoeker makkelijker de kenmerken scannen. Enkele groepen zijn voorgedefinieerd. Groepen kun je zelf aanmaken, bewerken, verwijderen of van positie laten wisselen.

Accommodatiekenmerk groepen aanmaken

Accommodatiekenmerken kun je gegroepeerd weergeven door deze aan een groep te koppelen.

1. Ga via het  tandwieltje naar de parkinstellingen;
2. Kies in het rechter submenu (onderin bij Organisatie instellingen) voor  Kenmerk Groepen;
3. Kies voor  Nieuw;

4. Geef de naam van de groep op;
5. Indien van toepassing: door het selecteren van de vlaggetjes kun je de verschillende vertalingen opgeven;
6. Klik vervolgens op  Kenmerkgroep toevoegen.

Accommodatiekenmerk groepen bewerken

Een bestaande kenmerkgroep kun je Bewerken wanneer je bijvoorbeeld de naam wilt aanpassen van de groep.

1. Ga via het  tandwieltje naar de parkinstellingen;
2. Kies in het rechter submenu (onderin bij Organisatie instellingen) voor  Kenmerk groepen;
3. Klik op de naam van de groep die je wilt bewerken ;

4. Wijzig de gewenste gegevens en sla de wijzigingen op door op  Kenmerk groep bewaren te klikken.

Accommodatiekenmerk groepen verwijderen

Wanneer een accommodatiekenmerk groep niet gebruikt wordt dan zou je deze kunnen verwijderen.

1. Ga via het  tandwieltje naar de parkinstellingen;
2. Kies in het rechter submenu (onderin bij Organisatie instellingen) voor  Kenmerk groepen;
3. Klik op de naam van de kenmerkgroep die je wilt verwijderen;
4. Kies vervolgens voor  Verwijder. Let wel, deze knop is alleen klikbaar indien er geen kenmerken aan de groep gekoppeld zijn.

Accommodatiekenmerk groepen volgorde bepalen

De volgorde waarin de kenmerk groepen weergegeven worden kun je zelf bepalen. Standaard is er een volgorde bepaald maar indien gewenst kan dit gewijzigd worden.

1. Ga via het  Tandwieltje naar parkinstellingen;
2. Kies in het rechter submenu (onderin bij Organisatie instellingen) voor  Kenmerk groepen;
3. Klik op het  Icoontje links om de groep te verplaatsen.