Heerlijkehuisjes.nl

🇬🇧 English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe de koppeling met heerlijkehuisjes.nl tot stand gebracht wordt.

1. Koppeling tot stand brengen
2. Park ID nummer
3. API-key
4. Type ID-nummer
5. Synchronisatie

Koppeling tot stand brengen

Om een koppeling met heerlijkehuisjes.nl tot stand te kunnen brengen, hebben zij het park ID nummer en deAPI-key nodig. Daarnaast hebben ze van de types die gekoppeld moeten worden, het type ID-nummer nodig.

Park ID nummer

Het park ID nummer staat in de URL van Booking Experts (zie de afbeelding hieronder).

Park ID nummer

API-key

Elk kanaal heeft een eigen, unieke API-key. Met deze API-key kan een kanaal communiceren met Booking Experts.

1. Ga via het tandwieltje rechts bovenin naar Administratie instellingen;
2. Kies in het rechter submenu voor Kanalen;
3. Is heerlijkehuisjes.nl nog niet aangemaakt als kanaal dan kun je deze aanmaken door op Nieuw te klikken. Is heerlijkehuisjes.nl wel bekend? Klik dan op de naam van het kanaal;

4. Ga naar het tabblad Overzicht;
5. Geef de API-key door aan heerlijkehuisjes.nl.

Type ID-nummer

In het overzicht van de accommodatie types wordt het ID-nummer weergegeven van het type. Deze nummers heeft heerlijkehuisjes.nl nodig om te kunnen koppelen met Bookingexperts.nl. Geef de ID-nummers door welke gekoppeld moeten worden.

1. Ga naar het tabblad Inrichting;
2. Kies in het rechter submenu voor Types;
3. In het overzicht vind je de ID-nummers per type.

Synchronisatie

Heerlijkehuisjes.nl synchroniseert iedere twee uur de prijzen en één keer per dag de bijkomende kosten. Heerlijkehuisjes.nl synchroniseert de huurprijs, optionele bijkomende kosten en verplichte kosten. Via de API koppeling worden de types opgehaald en slaan zij deze in hun database op. De bijkomende kosten worden zowel op park- als huisniveau opgehaald via de API en opgeslagen in hun database. Daarnaast houdt heerlijkehuisjes.nl rekening met de aankomst- en vertrekgenerator.