Algemene voorwaarden toevoegen of wijzigen

🇬🇧 English translation

In dit artikel lees je hoe je algemene voorwaarden kan toevoegen, wijzigen en kan koppelen aan specifieke accommodatiesoorten en types. Tevens wordt uitgelegd hoe deze algemene voorwaarden op website getoond worden.

1. Algemene voorwaarden toevoegen
2. Algemene voorwaarden bewerken
3. Algemene voorwaarden verwijderen
4. Algemene voorwaarden koppelen aan accommodatiesoort
5. Algemene voorwaarden koppelen aan een type
6. Algemene voorwaarden uitlichten op website
7. Algemene voorwaarden met vinkje in CMS

Algemene voorwaarden kunnen per concern ingevoerd worden. Hierdoor beheer je, bij een gebruik met meerdere licenties, de voorwaarden op één plek. Tevens kun je per accommodatiesoort algemene voorwaarden opnemen.

Algemene voorwaarden toevoegen

1. Klik op het  tandwieltje rechtsboven in het scherm om naar de parkinstellingen te gaan;
2. Klik vervolgens in het rechter submenu, onder tab Organisatie instellingen, op het submenu 'Algemene voorwaarden'. Let wel, dit zie je alleen wanneer je alle rechten hebt bij alle gekoppelde licenties;
3. Klik op  Nieuw om nieuwe algemene voorwaarden toe te voegen;

4. Vul de naam van de voorwaarden in. Door te klikken op het vlaggetje kun je de voorwaarden in verschillende talen toevoegen;
5. Klik vervolgens op  Opslaan.

De Algemene voorwaarden worden als een link op de frontoffice weergegeven.

voorbeeld

Algemene voorwaarden bewerken

1. Klik op het  Tandwieltje rechtsboven in het scherm om naar de parkinstellingen te gaan;
2. Klik vervolgens in het rechter submenu, onder tab Organisatie instellingen, op het submenu 'Algemene voorwaarden';
3. Klik op de naam van de algemene voorwaarden die je wilt bewerken;
4. Wijzig de gewenste gegevens en klik op  Opslaan.

Algemene voorwaarden verwijderen

1. Klik op het  Tandwieltje rechtsboven in het scherm om naar de parkinstellingen te gaan;
2. Klik vervolgens in het rechter submenu, onder tab Concern, op het submenu 'Algemene voorwaarden'. (het tab concern zie je alleen wanneer je alle rechten hebt bij alle gekoppelde licenties);
3. Klik op  Verwijder om algemene voorwaarden te verwijderen. Let wel, dit kan alleen als de algemene voorwaarden niet gekoppeld zijn.

Algemene voorwaarden koppelen aan accommodatiesoort

Algemene voorwaarden kunnen gekoppeld worden aan de verschillende accommodatiesoorten. Hiervoor kun je contact met ons opnemen. Afhankelijk van de accommodatiesoort dat de bezoeker reserveert worden de algemene voorwaarden getoond die daar aan gekoppeld zijn.

Algemene voorwaarden koppelen aan een type

Het is mogelijk om algemene voorwaarden aan een type te koppelen. Dit kan handig zijn wanneer de algemene voorwaarden per type verschillen.

Hiervoor moeten deze algemene voorwaarden eerst worden toegevoegd bij de 'Algemene voorwaarden'. Hierboven staat beschreven hoe dat in zijn werk gaat. Vervolgens kun je het type selecteren waar je de algemene voorwaarden aan wilt toevoegen. Klik vervolgens op 'bewerk'. Nu kun je hier de algemene voorwaarden selecteren die van toepassing op het type zijn.

Algemene voorwaarden uitlichten op website

Wanneer je naast Booking Experts ook gebruikt maakt van het CMS kun je middels de widget  Algemene Voorwaarden de voorwaarden uitlichten op de website.

Algemene voorwaarden met vinkje in CMS

In principe is het niet nodig om gasten door middel van een vinkje akkoord te laten gaan met jullie algemene voorwaarden. Het is voldoende als je tijdens het reserveringsproces de algemene voorwaarden onder de aandacht hebt gebracht (dat gebeurt bij de laatste stap voor betaling) en als je de klant de mogelijkheid hebt geboden om de algemene voorwaarden in te zien (door deze bijvoorbeeld op de website te zetten of hier nog een keer naar te verwijzen in de reserveringsbevestiging).