Reservering maken voor een aangesloten park

🇬🇧 English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je via de kanaal log in reserveringen voor één of meerdere parken kunt plaatsen.

Wanneer je als kanaal een koppeling hebt via de kanaal login met één of meerdere parken dan kun je hiervoor reserveringen plaatsen.

1. Login via het algemene inlog scherm;
2. Klik bij het gewenste park op Maak een reservering bij deze administratie;

3. Selecteer de gewenste periode. Door gebruik te maken van de filters kun je filteren op verhuursegment, accommodatietype en op accommodaties waar huisdieren wel of niet zijn toegestaan. Om de reservering te starten klik je opReserveer bij de juiste periode/accommodatie;
4. Vul het reserveringsformulier in, selecteer de gewenste extra's en klik vervolgens op Sla reservering op;
5. De reservering is nu bij het park binnengekomen. Je kunt de geplaatste reserveringen terugvinden op je dashboard onder het tabblad Reserveringen.