Park voorzieninggroepen

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel lees je hoe je wat park voorzieninggroepen zijn, en hoe je deze aanmaakt en koppelt aan de administratie.

1. Aanmaken park voorzieninggroepen
2. Aanmaken park voorzieningen
3. Park voorzieningen koppelen aan administratie

Heb je een concern met meerdere administraties dan wil je wellicht dat, naast dat er gezocht kan worden op accommodatie voorzieningen, je ook kunt filteren op voorzieningen van het park. Denk daarbij aan voorzieningen als een buitenzwembad, animatie, etc. Hier kun je verschillende voorzieninggroepen voor aanmaken.

Aanmaken park voorzieninggroepen

1. Ga via het tandwieltje naar de Organisatie instellingen;
2. Klik in het rechter submenu op Park voorzieninggroepe;
3. Klik op Nieuw;

4. Geef de naam op van de voorzieninggroep en klik op Voorzieninggroep toevoegen;

Aanmaken park voorzieningen

Bij het aanmaken van nieuwe voorzieningen kun je deze nu ook koppelen aan een park gerelateerde voorziening groep.

Park voorzieningen koppelen aan administratie

Wanneer je park voorzieningen hebt aangemaakt kun je bij overige administratie instellingen bepalen welke voorzieningen er van toepassing zijn op deze administratie.

1. Ga via het Tandwieltje naar de administratie instellingen;
2. Kies in het rechter submenu voor Overige administratie instellingen;
3. Selecteer bij Voorzieningen voor deze organisatie de gewenste voorzieningen