Facturatietaal naar het kanaal

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de facturatietaal naar een kanaal kunt instellen.

Je kunt zelf bepalen in welke taal de factuur naar het kanaal wordt verstuurd, mits het geen vooraf vastgesteld kanaal is. Je stelt dit in bij de instellingen van het kanaal. Het kan niet per reservering bepaald worden. Standaard staat de taal op Nederlands.

Volg de onderstaande stappen voor het wijzigen van de taal.

1. Ga via het tandwieltje rechts bovenin naar Administratie instellingen;
2. Kies in het rechter submenu voor Kanalen;
3. Klik op het gewenste kanaal;
4. Klik op de button Bewerk;

5. Onder het kopje contactgegevens kan de taal worden aangepast. Dit kun je zelf wijzigen naar het Engels, Duits of Frans.