CZ - Verklaring gasten gemeentelijke overheid

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je van de gastenlijst een CSV export kunt maken.

Het gasten verklaringsformulier van de gemeente kan eenvoudig worden ingevuld door gastinformatie als CSV te exporteren. Het bevat het reserveringsnummer, de geboortedatum en de leeftijd van elke gast, waarmee eenvoudig de totale toeristenbelasting kan worden berekend.

Exporteren

Je kan een CSV-export op het dashboard downloaden om de gastenlijst voor aankomende check-ins voor een bepaalde dag te exporteren.

Om de gastenlijst voor een bepaalde periode te exporteren, gaat u naar het tabblad Reserveringen en filter je de toepasselijke reserveringen. Klik vervolgens op de button Gastlijst onderaan de pagina en exporteer de CSV.