Betalingstermijn uitstellen na verlopen termijn

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Een betalingstermijn kun je uitstellen van een factuur waarvan de betalingstermijn inmiddels is verstreken. De datum tot wanneer je deze uitstelt wordt standaard op 14 (of het door jullie ingestelde aantal) dagen gezet, hiervan kan afgeweken worden.

1. Ga naar het tabblad  Financieel;
2. Kies in het rechter submenu voor  Openstaande betalingen;
3. Selecteer indien gewenst een factuur type en een fase;
4. Bij iedere factuur heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de optie  Verstuur en Stel uit als je over de factuur zweeft;
5. Kies  Stel uit bij de factuur waarvan je de betalingstermijn wil uitstellen;
6. Geef de datum op tot wanneer de gast de betaling kan voldoen en klik op  Stel uit.