PeOos

🇬🇧 English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe de koppeling met PeOos tot stand gebracht kan worden.

1. Koppeling
2. Synchronisatie

PeOos richt zich alleen op accommodaties in Nederland. PeOos verhuurt Nederlandse woningen aan de Duitse markt: 98% van de gasten komt uit Duitsland.


Koppeling

PeOos kan jouw woningen plaatsen op hun eigen website, maar zij kunnen jouw aanbod ook doorplaatsen op andere websites. Om te koppelen met PeOos, dien je contact met ze op te nemen. Je kunt hierbij vragen naar Petra Oosterhoff. 

Petra zal je verder helpen met uitleg over het plaatsen van de content bij PeOos. PoOs is een pull koppeling. De beschikbaarheid en prijzen haalt PeOos op bij Booking Experts. Op het moment dat je de content geplaatst hebt bij PeOos, kun je contact met Booking Experts opnemen. Wij kunnen de koppeling voor jou klaarzetten.

Vervolgens geef je de API-key, het Park ID en de type ID's door aan PeOos. Hiermee kunnen zij zorgen dat de juiste advertentie gematcht wordt met jouw types. 

1. De API-key vind je onder een kanaal;

2. Het park ID nummer vind je in de URL; 


Park ID3. De type id's, vind je terug onder het tabblad Inrichting, en in het rechter submenu Types.

Indien het kanaal in Booking Experts nog niet is aangemaakt, dien je dit kanaal als touroperator aan te maken. PeOos verwerkt namelijk de boeking. Dit betekent dat er zowel een gast- als kanaalfactuur voor reserveringen wordt gemaakt.


Synchronisatie

Elk uur wordt de beschikbaarheid op de website van PeOos ververst. De prijzen worden door PeOos één keer per dag gesynchroniseerd, omdat deze voor de bezoekers slechts als indicatie dienen. Dit is de huurprijs en de bijkomende verplichte kosten. Om de paar dagen worden de beschrijvingen, gegevens en foto's gesynchroniseerd. Daarnaast wordt er in de koppeling rekening gehouden met de aankomst- en vertrekgenerator.

Als een reservering binnen 24 uur niet van 'Niet-bevestigd' naar 'Bevestigd' gaat, wordt de reservering automatisch geannuleerd. Dit wijkt af van de gebruikelijke 8 uur die voor alle andere kanalen geldt. 

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.