Extra vermelding bankgegevens in voettekst factuur

🇬🇧 English translation

Indien gewenst kun je naast de link naar een betaalpagina ook een extra vermelding plaatsen van de bankgegevens in de voettekst van de factuur.

1. Ga via het tandwieltje rechts bovenin naar  Administratie instellingen;
2. Kies in het rechter submenu voor  Overige administratie instellingen;
3. Ga naar het tabblad  Financiële instellingen;
4. Halverwege de pagina heb je de mogelijkheid om de bankgegevens te vermelden;
5. Klik op  Administratie bewaren.

Wanneer je in de tekst de tag {{ total }} opneemt dan zal het eurobedrag verschijnen in de voettekst.