Meerdere facturen downloaden, betalen en/of crediteren

Het is mogelijk om bij Verzonden facturen meerdere facturen tegelijk te downloaden en/of te betalen. Hiervoor ga je naar Financieel en naar Facturen.

Zet een vinkje voor het factuurnummer om een factuur te selecteren. Het is mogelijk om de facturen stuk voor stuk te selecteren of door het bovenste vinkje naar het woord factuurnummer aan te vinken. Kies je de laatste optie dan selecteer je alle facturen die op deze pagina weergegeven worden.

Klik vervolgens op Downloaden, Betalen of Crediteren.

Facturen dowloaden

Selecteer de facturen die je wilt downloaden en klik vervolgens op Downloaden. Alle geselecteerde facturen worden dan in één PDF-bestand gedownload. Vervolgens kan je ze naar wens opslaan of uitprinten.

Facturen betalen

Selecteer de facturen die je als betaald wilt markeren. Klik op Betalen en selecteer de juiste betaalmethode. Klik daarna op doorgaan.

Facturen crediteren

Selecteer de facturen die je wilt crediteren. Klik vervolgens op Crediteren en op Doorgaan. Alle geselecteerde facturen zullen dan op de achtergrond gecrediteerd worden.