Meerdere facturen downloaden en/of betalen

🇬🇧 English translation

Het is mogelijk om bij Verzonden facturen meerdere facturen tegelijk te downloaden en/of te betalen.

1. Bij  Verzonden facturen kun je aan de linkerkant, voor het factuurnummer, de vakjes aanvinken van de facturen die je wil downloaden;
2. Aan de bovenkant verschijnt de knop  Download. Tevens kan je hier een betaalmogelijkheid selecteren en niet betaalde facturen met één druk op de knop betalen door te klikken op Betaal facturen;
3. Als je alle facturen die je wilt downloaden hebt geselecteerd, klik je op de knop  Download  waarna de geselecteerde facturen in één PDF bestand worden gedownload;
4. Vervolgens kun je deze naar wens opslaan of afdrukken.