Inhoud - Widgets - Unieke kenmerken

Je kunt een widget aanmaken met unieke kenmerken waarbij er een vinkje voor de tekst verschijnt. Denk bijvoorbeeld aan de kenmerken;

• Mooie ligging;
  • Indoor zwembad;
  • Buitenbad;
  • Speeltuin

Aanmaken unieke kenmerken:

1. Klik op het groene + tekentje op de plek van de pagina waar je de kenmerken wilt toevoegen;

2. Klik vervolgens op Unieke kenmerken;

3. Geef elk uniek kenmerk in een aparte regel op;
4. Bepaal of je de unieke kenmerken horizontaal of verticaal wilt tonen door het vinkje bij Horizontale weergave aan/uit te vinken;
5. Bepaal voor welke talen de kenmerken zichtbaar moeten zijn;
6. Klik vervolgens op Opslaan;

7. Middels de Preview knop bovenaan de pagina kun je kijken hoe de kenmerken aan de voorkant van de website (frontoffice) worden weergegeven;

Zie hier de voorkant van de website waar zojuist de genoemde unieke kenmerken zijn geplaatst op horizontale wijze bovenaan de pagina.