Zoek & boek - Boekbare periodes bepalen

🇬🇧 English translation

Boekbare periodes bepalen

Wanneer je als park de regel hanteert dat het bijvoorbeeld niet mogelijk is om één of twee nachten te reserveren, dan kun je ervoor kiezen deze periodes niet weer te geven in de Zoek & Boek.

1. Kies in het linkermenu voor Zoek en Boek;
2. Kies in het submenu voor Zoek & Boek Instellingen;
3. Bij Nachten opties kun je bepaalde periodes verwijderen of toevoegen;
4. Klik vervolgens rechts onderin op Opslaan.

Instellingen nachten

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.

Verder nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op