Zoek & boek - Boekbare periodes bepalen

Wanneer je als park de regel hanteert dat het bijvoorbeeld niet mogelijk is om één of twee nachten te reserveren, dan kun je ervoor kiezen deze periodes niet weer te geven in de Zoek & Boek.

1. Ga naar 'Zoek & boek' en dan 'Zoek & Boek Instellingen'.

2. Bij 'Nachten opties' kun je bepaalde periodes verwijderen of toevoegen.

3. Klik vervolgens rechts onderin op 'Opslaan'.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.