Inhoud - Widgets - Uitlichting

Op een pagina kun je op een willekeurige plek een extra pagina, evenement, faciliteit, object of een ander park uitlichten.

Uitlichting toevoegen:

1. Klik op het groene + tekentje in het blok waar je de uitlichting wilt toevoegen;
2. Klik vervolgens op Uitlichting;

Algemeen:

1. Geef de widget een Titel en/of een Subtitel;
2. Geef aan wat je wilt uitlichten;
3. Kies vervolgens uit de aanwezige pagina's, evenementen, faciliteiten of objecten/parken welke je specifiek wilt uitlichten;
*Let op: om een uitlichting te selecteren dient deze al te bestaan in het CMS

4. Kies vervolgens de weergave. Je kunt kiezen uit:

• Standaard;
  • Standaard (alternatief);
  • Afbeelding met tekst;
  • Afbeelding met tekst (compact);
  • Afbeelding met tekst (alternatief);
  • Rij in lijst;
  • Polaroid;
  • Horizontaal;
  • Horizontaal (omgekeerd);

Geavanceerd:

1. Indien gewenst kun je diverse eigenschappen van de uitlichting verbergen of overschrijven (zoals titels, omschrijving, afbeelding, url, knoppen, metadata). Ook kun je instellen hoeveel regels van de omschrijving getoond mogen worden;

2. Geef aan of de uitlichting in een tabblad weergegeven moet worden;
3. Bepaal de talen waarin de widget te zien moet zijn;
4. Bepaal indien nodig of de uitlichting zichtbaar is op telefoon/tablet/desktop;
5. Klik op Opslaan;

Via de Preview knop kun je de zojuist toegevoegde widget via de website bekijken;

Bekijk hier hoe de uitlichting er uit zien op jouw website.