Rijke tekst

Wil je tekst toevoegen op je pagina, dan kun je hiervoor de widget Rijke tekst gebruiken. Hier kun je onder andere teksten schrijven en opmaken.

Widget aanmaken

Om de rijke tekst toe te voegen aan de pagina, klik je op het groene "+" teken in de gewenste kolom. Selecteer vervolgens uit de widgetlijst de Rijke tekst widget.

Instellen widget

Optioneel kan je bij de rijke tekst widget kiezen voor een titel en/of subtitel.

Tip: Kies je er voor om een inhoudsopgave toe te voegen aan je pagina? Voeg dan altijd een titel toe, deze verschijnt dan automatisch in de inhoudsopgave.

1. Vervolgens kan je in het Html* vlak je tekst toevoegen. Je teksten kan je op diverse manieren bewerken, zoals:
  • Voeg koppen toe, dit kan bij de knop 'Normaal'.
  • Kies voor dik- en schuingedrukte tekst.
  • Kies er voor hoe je tekst wilt centreren.
  • Voeg een quote toe door op de aanhalingstekens te drukken.
  • Voeg linkjes toe. Hierbij selecteer je de tekst waaronder je de link wilt hebben en klik je op het link icoontje. Bij URL voeg je de link toe. Vergeet vervolgens niet om op geavanceerd te klikken en een adviserende titel toe te voegen.
  1. Kies bij tonen voor talen in welke talen je de tekst zichtbaar wilt hebben. Door te wisselen tussen de vlaggetjes kan je vertalingen toevoegen.
  2. Klik op opslaan en druk op preview om het resultaat te bekijken.