Button

Op elke pagina kun je een button toevoegen. Achter een button zit een link waar de bezoeker naartoe verwezen wordt wanneer er op de button geklikt wordt.

Widget aanmaken

Om een button toe te voegen aan de pagina, klik je op het groene "+" teken in de gewenste kolom. Selecteer vervolgens uit de widgetlijst de Button.

Instellen widget

1. Geef de button een naam.
  2. Bij link type kan je selecteren wat voor een soort button je wilt.
  3. Voeg bij URL de link toe waarnaar je wilt verwijzen.
  4. Eventueel kan je 'open in nieuw tabblad' aanvinken. Dit kan je doen wanneer je naar een andere site verwijst. Zo verlaten de gasten niet jouw website.
  5. Vervolgens kan je de stijl van de button aanpassen.
  6. Kies bij tonen voor talen in welke talen je de button zichtbaar wilt hebben. Door te wisselen tussen de vlaggetjes kan je vertalingen toevoegen.
  7. Klik op opslaan en druk op preview om het resultaat te bekijken.