Button

Op elke pagina kun je een button toevoegen als widget. Achter een button zit een link waar de bezoeker naartoe verwezen wordt wanneer er op de button geklikt wordt.

Plaatsen button

1. Klik op het groene + teken op de gedeelte van de pagina waar je de button wilt toevoegen;
2. Klik vervolgens op Button.

Algemeen

1. Geef de button een naam

Geavanceerd

Bepaal voor welke talen de button beschikbaar moet zijn.

Actie

1. Kies voor een URL of voor een Pop-up'
2. Indien je gekozen hebt voor een URL, vul dan de URL in waar je de button naartoe wil linken. Wanneer je hebt gekozen voor Pop-up, dan kun je hier de pop-up selecteren waar je de websitebezoeker naar doorverwezen moet worden;
3. Geef aan of er een nieuw scherm geopend moet worden op het moment dat er op de button geklikt wordt.

Weergave

Bepaal de weergave van de button. Je hebt de keuze uit:

- Positionering (onder de tekst, rechts, etc.)
- Type button (standaard, variant, etc.)
- Icoon (voeg een icoon toe aan je button)
- Positie icoon (rechts, link)

Sla de wijzigingen vervolg op door op Opslaan te klikken.