Toegangsrechten gebruikers CMS

Als park kun je zelf accounts aanmaken voor medewerkers en de rechten van deze medewerkers bepalen. Ga in BEX CMS naar 'Instellingen' en vervolgens naar 'Toegangsrechten' om een medewerker toe te voegen.

Let op: hiervoor dien je zelf de toegangsrechten te hebben. Heeft niemand in de organisatie deze rechten, neem dan contact op met support: support@bookingexperts.nl

Je kunt verschillende gebruikersrechten toevoegen aan een gebruiker.

• Websitebeheer: Hiermee kun je instellingen wijzigen die te maken hebben met de website. Zoals het aanmaken, wijzigen en toevoegen van 'Pagina's',
  • Gebruikersbeheer: Het beheren, wijzigen en toevoegen van 'Gebruikers'.
  • Verkoper: Geeft toegang tot 'E-mail campagnes'.
  • Verkoopinstellingen beheer: Rechten om 'Verkoopinstellingen' te bewerken.

🇬🇧 ðŸ‡©ðŸ‡ª