Beschikbaarheid inzien

🇬🇧 English translation

In dit artikel lees je hoe je de beschikbaarheid kunt inzien.

Het is mogelijk om de beschikbaarheid in te zien van de accommodatie.
Wanneer je ingelogd bent staat bij de accommodatie de knop Beschikbaarheid weergegeven.
Je kan hier op klikken om naar het scherm met het beschikbaarheidskalender te gaan.

Op de beschikbaarheidskalender kun je zien:
- welke periode(s) beschikbaar zijn;
- welke periode(s) gereserveerd zijn;
- welke periode(s) de accommodatie voor onderhoud geblokkeerd zijn;
- welke periode(s) de accommodatie voor eigen gebruik gereserveerd is geweest.

In de legenda wordt een toelichting gegeven over de verschillende gebruikte kleuren.

Beschikbaarheid voor meerdere afspraken inzien

Het komt soms voor dat je meerdere afspraken hebt, bijvoorbeeld omdat er een wijziging is in de commissieafspraak of een wijziging in de te belasten periodieke kosten. De huidige afspraak wordt beëindigt en dat betekent ook dat je de beschikbaarheid te zien krijgt voor alleen de huidige afspraak. Om de beschikbaarheid alvast in te zien voor een nieuwe afspraak (of een vorige afspraak) kun je de volgende stappen ondernemen:

1. Kies in je portaal voor alle afspraken, er komt naast de button Beschikbaarheid een pijltje te staan;
2. Door op dat pijltje te klikken tref je de lijst van alle afspraken;
3. Scroll in dit accommodatieblok naar beneden;
4. Kies voor de gewenste afspraak;
5. Vervolgens kun je de beschikbaarheid van die afspraak inzien. Zie hieronder.