Zelf reserveren

Je kunt het object waar je eigenaar van bent voor eigen gebruik reserveren door te klikken op de knop  Reserveren bij de het desbetreffende object.

Je wordt dan geleid naar het reserveringsformulier waar je vervolgens de periode kunt selecteren waarvoor je wilt reserveren. Persoonlijke gegevens hoeven niet ingevuld te worden, deze zijn reeds bekend bij het park. Indien het park heeft bepaald dat er vaste kosten standaard bij eigenaren in rekening gebracht dienen te worden (bijv. eindschoonmaak o.i.d.) dan kunnen deze gelijk afgerekend worden. Het is ook mogelijk om eventuele extra's of arrangementen bij te boeken.