Object promoten

Je kunt je eigen object promoten voor verhuur. In je eigenaren omgeving zie je bij je object de knop Promoten staan.

Wanneer je op de knop Promoten klikt dan krijg je een unieke code te zien. Deze link kun je kopiëren en bijvoorbeeld verspreiden per mail of integreren in je eigen website ter promotie van je object.

Wanneer een gast een reservering maakt via de promotie link zullen zij alle stappen van de zoek en boek doorlopen en afrekenen bij het park of de organisatie.