Tarief- of gegevenswijziging aanvragen

Het is mogelijk, indien je hier de rechten voor hebt, om een wijzigingsverzoek in te dienen voor de tarieven of gegevens van je object(en). Wanneer je ingelogd bent staat bij het object de knop Gegevens weergegeven. Je kan hier op klikken om naar het detailoverzicht van de accommodatie te gaan.

Hier kun je vervolgens de algemene gegevens en/of de prijslijst inzien. Om een wijzigingsverzoek in te dienen dien je op Wijzigingsverzoek te klikken, waarna je uit kan leggen wat je gewijzigd wilt zien en waarom.

Om een prijswijzing aan te vragen dien je eerst rechts in je scherm het tabblad Prijslijst te openen, hier kun je per week prijzen invoeren. Met de (in de blauwe kolom) prijsgenerator kun je in 1 keer alle prijzen voor meerdere weken tegelijk invoeren.

Let op! Vergeet niet de prijslijst te bewaren.

Je verzoek wordt nu ingediend bij het park of organisatie. Middels een receptiebericht wordt je, indien nodig, op de hoogte gehouden door een van de medewerkers van het park of organisatie.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.