Een nieuw account

Je hebt van het park of de organisatie een e-mail ontvangen waarin je uitgenodigd wordt om je eigenaren account te activeren.

In deze e-mail staat een link waarmee je naar de eigenarenomgeving wordt verwezen. Je logt voor het eerst in, dan dien je eerst een wachtwoord aan te maken. Het wachtwoord dient minimaal 6 tekens te hebben.

Nadat je het wachtwoord hebt aangemaakt word je naar het inlogscherm gestuurd. Hier kun je met je e-mail adres en zojuist gekozen wachtwoord inloggen.

Heb je de e-mail niet ontvangen? Controleer dan je SPAM-box of deze wellicht daar terecht is gekomen.