Communicatie met het park of organisatie

Het is mogelijk om alle communicatie met het park of de organisatie via het eigenaren portaal te doen. Je kan berichten versturen en ontvangen via Receptieberichten. Wanneer er een reactie op je bericht geplaatst wordt, dan ontvang je deze reactie ook weer in de receptieberichten op je persoonlijke pagina. Dit wordt aangeduid met een rood ballonnetje.

Om een bericht aan te maken klik je de menubalk op Receptieberichten klik vervolgens op +Nieuw om een nieuw bericht aan te maken.


Alle communicatie kun je terugvinden onder de verschillende tabbladen. Indien je een bepaald bericht niet snel kunt terugvinden kun je gebruik maken van de zoekvelden om zo te zoeken binnen het onderwerp of de tekst van het bericht.


Indien je een bericht gelezen, verwerkt en afgehandeld hebt, kun je deze archiveren. Dit zorgt ervoor dat deze niet meer in de ontvangen berichten terug komt. Uiteraard kun je deze weer terughalen in het tabblad Gearchiveerd.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.