Kan niet inloggen?

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel lees je hoe je je wachtwoord kunt resetten.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet kunt inloggen. Dit kan de volgende redenen hebben:

- Het e-mail adres is onjuist;
- Het wachtwoord is onjuist;
- De pagina is onjuist.

Zorg ervoor dat je probeert in te loggen als Eigenaar, dat kun je hier doen.
Controleer het e-mail adres, is deze correct en lukt het nog niet om in te loggen? Stuur dan een verzoek voor een nieuw wachtwoord:

Vaak lukt het na het aanmaken van een nieuw wachtwoord om succesvol in te loggen.