Afrekening maken

🇬🇧 English translation

In dit support artikel lees je hoe je afrekeningen voor eigenaren maakt.

Per, bij de commissie afspraak ingestelde, periode zullen afrekeningen richting de eigenaar klaargezet worden. Om dit naar de eigenaar te kunnen factureren dient er eerst een afrekening gemaakt te worden van de periode voor de betreffende accommodatie(s). Wanneer correct ingesteld zullen deze periodes automatisch naar voren komen om af te rekenen. Deze ‘te verwachte afrekeningen’ vind je terug in het gelijknamige submenu. Nadat alle afrekeningen gemaakt zijn, kun je hiervan concept verhuurafrekeningen maken welke je naar de eigenaar kan versturen.


Verwachte afrekeningen

1. Ga naar het tabblad Eigenaren;
2. Kies in het rechter submenu voor Verwachte afrekeningen.

In dit overzicht worden alle te verwachten periodieke afrekeningen weergegeven. Daarnaast worden ook de pouleafrekeningen weergegeven indien je hier gebruik van maakt. Vanuit dit overzicht kun je de afrekenen maken door ze te selecteren. Ook is het mogelijk om om afrekeningen in bulk te maken.

Tevens kun je in het te verwachten afrekeningenoverzicht gebruik maken van diverse filters om je zoekresultaat te specificere. Hierover lees je meer in het support artikel 'Actie conceptfactuur'.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.